Toló szúnyogháló

Bo-Jász Kft. Árnyékolástechnika
1165 Budapest Zsemlékes u 25 II. kapu
H-P 08:00-17:00, ebédszünet 12:00-13:00 
+36 30 205-9900 és +36 30 457-1374

Termékkategória: 
Toló szúnyogháló ajtó szép felületet ad a terasz felől

Toló szúnyogháló ajtó teraszajtóra, erkélyajtóra, ajtóra

A toló szúnyogháló ajtó - avagy a  tolóajtós szúnyogháló - hatékony, elegáns és környezetbarát módja a rovarok távolt tartásának. Egyre nagyobb népszerűségnek örvend.

Elsősorban toló-bukó ajtóknál, teraszajtóknál célszerű a rovarok távoltartását megoldani a tolóajtós szúnyoghálóval:

 • Egyszerű ám nagyon praktikus megoldás, nagy felületek esetében is, a tolóajtós szúnyogháló. Maximális magasság 260, a maximális szélesség 320 centiméter.
 • Szűkös-, keskeny teraszokon a szúnyogháló egyet jelenthet a tolóajtós szúnyoghálóval, mivel kevés helyet foglal el nyitott állapotban. Helyigénye oldalirányban van, a függőleges felületen.
 • Szerelése, kezelése roppant egyszerű. Alsó és felső sínben mozgatható.
 • Olcsó megoldás, ám előfeltétele némi helyigény oldalirányban: a toló szúnyogháló ajtónak szükséges oldal irányban annyi hely, fix üvegfalra, hogy félre lehessen tolni.
 • A  tolóajtós szúnyogháló alján alkalmazott görgős mechanika jól ellenáll a szennyeződésnek. Könnyű tisztán tartani is!
 • Erős alumínium keretbe feszített UV álló üvegszálas szúnyoghálóval gyártjuk, ezzel tartva távol a nem kívánt rovarokat. Időtálló és időjárásálló, hosszútávú megoldást nyújt.
 • Az szúnyoghálós ajtó keretének színe választható RAL színpaletta szerint, de fehér alapszínben is elérhető. Szép a látványa is, hiszen Ön a szín választással tudja illeszteni a környezetébe, a kívánt hatást elérve.
 • Allergiások védelme érdekében, akár pollenszűrős szúnyoghálóval is el tudjuk készíteni.
 • Amikor nincs szükség a szúnyoghálóra, szezonon kívül, pl télen, amikor nincsenek szúnyogok, akkor az ajtó leemelhető a sínről, védett helyen tárolható. Az amúgy sem kevés élettartama így tovább növelhető ezzel a megoldással.

Erkélyajtó szúnyogháló

Sokat kért megoldás erkélyekre a tolóajtós szúnyogháló

 • Míg az erkélyajtó befelé nyílik, a toló szúnyogháló az erkélyén-, annak síkjában kerül elhelyezésre, felszerelésre. Szükséges hozzá az erkélyen, annak felületén hely, ahol nyitott/elhúzott állapotában a teljes szúnyogháló ajtó elfér.
 • Roppant kényelmes a használata, hiszen egyetlen mozdulattal nyitható és csukható,
 • Helyet szinte egyáltalán nem vesz el az erkély hasznos alapterületéből.
 • Keresztmerevítéssel is kérhető a tolóajtós szúnyogháló, ám ritkán van rá szükség.

Ha az Ön erkélyén több hely is van a szúnyogok és bogarak távoltartására szolgáló szúnyoghálós árnyékoláshoz, akkor ajánljuk figyelmébe a nyitható ajtós szúnyoghálónkat, rolós szúnyogháló megoldásunkat is, valamint az alább linkelt termékeinket. Válasszon közülük!

Egyedileg gyártunk minden egyes darab toló szúnyogháló ajtót, minden eshetőséget felmérünk előre, így megvizsgáljuk a kereszt merevítés szükségességét is, ha kell. Garanciát az alább olvashatók szerint, 2 évet vállalunk, mint minden más termékünkre is.

Örömmel vesszük érdeklődését is - pl a jobbra látható űrlapon -, de ajánlatot is kérhet - mindezt ingyen, ahogy a felmérést is ingyen végezzük.

Elérhetőségeinken beszélni is tud velünk, várjuk kérdéseit és kérését!

Termékhez kapcsolódó referenciák

Garancia

Szolgáltatásaink és termékeink minőségéért 2 év teljes körű garanciát vállalunk!
A használattal, tisztítással, karbantartással kapcsolatos tudnivalókról a Bo-Jász árnyékolástechnikai szolgáltatásokhoz és termékeinhez kapcsolódó garanciánál írtunk.

Árnyékolástechnikai termékeinkkel és kapcsolódó szolgáltatásainkkal Magyarország teljes területén jelen vagyunk.

Gyakori kérdések és válaszok: sok-sok kérdést megválaszoltunk már érdeklődőinknek és megrendelőinknek. Ha nem találna ezen az oldalon választ az Ön kérdésére, akkor keressen elérhetőségeink valamelyikén, állunk rendelkezésére.  Bo-Jász Redőny, Árnyékolástechnika, Budapesten és országos munkákkal.