Zigzag szúnyogháló

Termékkategória: 

A ZIGZAG a pliszé szúnyogháló továbbfejlesztett változata, amely nemcsak praktikus, de esztétikus megoldást nyújt, ha kis helyigénnyel nagyméretű nyílászárókat akar rovarvédelemmel ellátni.

A ZIGZAG pliszé szúnyogháló függőleges és vízszintes mozgatáshoz egyaránt használható. Nincs tok és rugós mechanika, nincs helyben maradó fix elem, elhúzáskor a teljes nyílás szabadon marad. 120 cm szélességig, nyitott állapotban a szúnyogháló egyáltalán nem látszik.

Az összekapcsolható elemeknek köszönhetően a szúnyogháló gyorsan és könnyen szerelhető, akár 4 méteres szélességben is használható. Akár ablakra, akár széles teraszajtóra is tökéletes megoldás lehet.

Választható színek:

● Szerkezet szín: Fehér, Barna, RAL, Renolit

● Háló szín: fekete

Ajánlott méret határok:

● szélesség: 2000/4000 mm

● magasság: 2420 mm

Garancia

Szolgáltatásaink és termékeink minőségéért 2 év teljes körű garanciát vállalunk!
A használattal, tisztítással, karbantartással kapcsolatos tudnivalókról a Bo-Jász árnyékolástechnikai szolgáltatásokhoz és termékeinhez kapcsolódó garanciánál írtunk.

Gyakori kérdések és válaszok: sok-sok kérdést megválaszoltunk már érdeklődőinknek és megrendelőinknek. Ha nem találna ezen az oldalon választ az Ön kérdésére, akkor keressen elérhetőségeink valamelyikén, állunk rendelkezésére.  

Termékhez kapcsolódó referenciák