Garázskapu

Bo-Jász Kft. Árnyékolástechnika
1165 Budapest Zsemlékes u 25 II. kapu
H-P 08:00-17:00, ebédszünet 12:00-13:00 
+36 30 205-9900 és +36 30 457-1374

Két fő kategóriába sorolhatjuk a ma használatos, legnépszerűbb és legelterjedtebb típusokat: míg a billenő garázskapuk kaputeste egy elemként, a függőleges zárt állásból a vízszintes nyitottba billen át, a szekcionált garázskapuk vízszintesen osztott lamellái egy sínrendszer vonalát követve mozdulnak el nyitáskor.

A választás során körültekintően kell eljárnunk, számba véve például azt, hogy mekkora tér áll rendelkezésünkre a garázsba történő ki- és beállás során, ki fogja majd leggyakrabban kinyitni a garázskaput, valamint hogy házunk homlokzatát milyen típusú és milyen színű, mintázatú garázskapu egészíti ki a legesztétikusabban.
Sok más mellett gondolnunk kell a garázskapu hőszigetelésére is.

Garancia

Szolgáltatásaink és termékeink minőségéért 2 év teljes körű garanciát vállalunk!
A használattal, tisztítással, karbantartással kapcsolatos tudnivalókról a Bo-Jász árnyékolástechnikai szolgáltatásokhoz és termékeinhez kapcsolódó garanciánál írtunk.

Árnyékolástechnikai termékeinkkel és kapcsolódó szolgáltatásainkkal Magyarország teljes területén jelen vagyunk.

Gyakori kérdések és válaszok: sok-sok kérdést megválaszoltunk már érdeklődőinknek és megrendelőinknek. Ha nem találna ezen az oldalon választ az Ön kérdésére, akkor keressen elérhetőségeink valamelyikén, állunk rendelkezésére.  Bo-Jász Redőny, Árnyékolástechnika, Budapesten és országos munkákkal.