Alumínium redőny

Biztonságban az alumínium redőny segítségével

Amikor az otthonunkra gondolunk, a biztonság jut az eszünkbe. De vajon tényleg a biztonságot jelenti-e otthonunk? Vajon tényleg biztonságban érezzük-e magunkat, amikor otthon vagyunk? Ma már sok módszer van arra, hogy szeretteinket, szeretett tárgyainkat megvédjük. Az otthonunk komfortosabbá, biztonságosabbá és nem utolsó sorban design-osabbá tételéhez nagyban hozzájárul az alumínium redőny.

Miért alumínium redőny a Bo-Jász Kft-től?

Az alumínium redőny sokkal stabilabb és terhelhetőbb, mint más anyag. Így alumínium redőnye hosszú élettartamú és kevés gondozást igényel. A manapság nagyon fontos kritériumnak is megfelel, hiszen alapvetően környezetbarát kialakítású. Az alumínium korrózióálló, ellenáll az időjárás viszonttagságaival szemben.

Az alumínium redőny integrálható szúnyoghálóval, akár utólag is.

Ön is szereti a nyári éjszakákat nyitott ablaknál élvezni? Gyakran előfordult már, hogy zümmögéstől nem tudott elaludni és reggel arra kelt, hogy tele van csípésekkel? Ez ellen a legjobb megoldás a szúnyogháló. Más védelmi eszközökkel szemben a szúnyogháló nem permetez semmilyen szert a levegőbe, működéséhez nem szükséges áram, kezelése gyerekjáték. Ha Ön már rendelkezik alumínium redőny berendezéssel, bármikor utólag is beszereltetheti szúnyoghálóját.

Design alumínium redőny segítségével

Önnek különleges kívánsága van? Ez nem jelenthet problémát. A színskála határtalan, az alumínium redőnyök sokfélesége biztosan elnyeri tetszését. Legyen az ferde redőny, legyen az kerek tokos vagy egyenes, az alumínium redőny formája csak az Ön képzeletétől függ.

Hang- és hőszigetelés, valamint energiatakarékosság az alumínium redőnnyel

Az alumínium redőny összetételének köszönhetően megvédi otthonát az utcai zajoktól, a kíváncsi betekintésektől. Egyik fontos előnye, hogy nyáron hűtő, télen pedig fűtő opciót lát el. Ezért energiatakarékossági szempontból optimális választás.

Kényelem, komfort otthonában

Az alumínium redőnyök motorizálásának köszönhetően kényelmesebben élheti mindennapjait. Egy gombnyomással vagy egy beprogramozott időkapcsolóval Ön szabályozza a fény mennyiségét otthonában. Tévessze meg az illetéktelen behatolókat azt szimulálva, hogy otthon tartózkodik. Ismerje meg az alumínium redőny forma- és színvilágát a Bo-Jász Kft segítségével. Nálunk a minőség a fontos, hogy Ön évek múlva is élvezhesse otthona biztonságát. További kérdés esetén szívesen állunk rendelkezésére, akár személyesen, bemutató termünkben is.