Felsőtokos alumínium redőny

Bo-Jász Kft. Árnyékolástechnika
1165 Budapest Zsemlékes u 25 II. kapu
H-P 08:00-17:00, ebédszünet 12:00-13:00 
+36 30 205-9900 és +36 30 457-1374

Termékkategória: 
Felsőtokos alumínium redőny referencia 1. Bo-Jász Árnyékolástechnika

A felsőtokos alumínium redőny korszerű anyagokból készül. A hang- és hőszigetelő tulajdonságai kiválóak. A régi fa redőnyök helyére is könnyen beépíthető, a csere gyorsan lebonyolítható. Új építésű házaknál előre tervezhető és alkalmazható. Korszerű, megjelenésében modern, vakolható, alu redőnynek is hívják.

A felsőtokos alumínium redőny előnyei

Az alumínium léceket a német ALUKON cég gyártja. Csakúgy, mint minden más alumínium redőny, ez a típus is hosszú élettartamot biztosít használójának. A felsőtokos alumínium redőny a falban található meg, mégpedig az ablak fölé helyezve. Ezt a megoldást mindenképpen még a ház, illetve lakás tervezésénel át kell gondolni, érdemes már ilyenkor a helyet biztosítani neki.

  • Ez a típusú redőny, társaihoz hasonlóan, kiváló hang- és hőszigetelő.
  • A redőny műanyaggal bélelt tokba fut fel, az oldalsó vezető sínek szintén műanyaggal bélelve, hogy csendes legyen a működtetése.
  • A redőny tokja komoly hőszigeteléssel kerül beépítve, a hőhidat elfelejtheti!
  • A forgalomban levő nyílászárókhoz precízen és problémamentesen rögzíthető. Egyedi méretben is legyártjuk.
  • Kézzel - azaz gurtnival - illetve elektromos motorral is szereljük ezt az alu redőnyt, ki melyikkel kéri.
  • Kérhető fehér, RAL és fóliázott (mahagóni, aranytölgy, dió stb.) színekben egyaránt.
  • A karbantartás - ha szükséges - a lakás felől végezhető, hiszen az alu redőny tokja a falban van, a redőnytok szerviznyílása, hasonlóan a régi fatokos redőnyökéhez, a lakásban, a nyílászáró felett található.

Komfort felsőtokos alumínium redőny árnyékolóval

A lécek sokszínűségének köszönhetően mindenki megtalalja a házához, elképzeléseihez passzoló megoldást.

Népszerűségét a minőségi anyagok alkalmazásának és a megbízható működésének is köszönheti. A Bo-Jász Árnyékolástechnika munkatársai nagy tapasztalatokkal rendelkeznek a szereléssel, ezt megtapasztalhatja már a felmérés alkalmával. Keressen bennünket, szívesen segítünk a választásában, döntésében.

Termékhez kapcsolódó referenciák

Garancia

Szolgáltatásaink és termékeink minőségéért 2 év teljes körű garanciát vállalunk!
A használattal, tisztítással, karbantartással kapcsolatos tudnivalókról a Bo-Jász árnyékolástechnikai szolgáltatásokhoz és termékeinhez kapcsolódó garanciánál írtunk.

Árnyékolástechnikai termékeinkkel és kapcsolódó szolgáltatásainkkal Magyarország teljes területén jelen vagyunk.

Gyakori kérdések és válaszok: sok-sok kérdést megválaszoltunk már érdeklődőinknek és megrendelőinknek. Ha nem találna ezen az oldalon választ az Ön kérdésére, akkor keressen elérhetőségeink valamelyikén, állunk rendelkezésére.  Bo-Jász Redőny, Árnyékolástechnika, Budapesten és országos munkákkal.