Külsőtokos alumínium redőny

Termékkategória: 
Külsőtokos alumínium redőny Bo-Jász 1.

Az ablak eleganciája

A külsőtokos alumínium redőny széles körben alkalmazható. A redőnytok az ablak elé kerül, így kerülhető el a hőhíd keletkezése.

Külsőtokos alumínium redőny lehetőségei

A széles szín és forma széles választékanak köszönhetően ma már minden igénynek megfelelő redőnyt lehet választani, amely nagyban hozzásegít házának külalakjához. A tok bármikor utólag is beszerelhető. Csakúgy, ahogy szúnyoghálóval is integrálható, akár utólag is. Mivel szervízeleme az utcafronton helyezkedik el, így utólagos munkálatok, javítások esetén nem szükséges a lakás belső terének igénybe vétele, takarítása. A redőny meghajtása pedig akár kényelmesen, egy gombnyomással is történhet motoros meghajtással.

Kombinálja külsőtokos alumínium redőnyét

A külsötokos rendszerét kombinálhatja a mai modern technológiával. Válassza az ALUKON által forgalmazott s_onro, ZipTex vagy ZsaluRoll termékeket. Így otthona egyedi kialakítása magára vonja a figyelmet.

     

Garancia

Szolgáltatásaink és termékeink minőségéért 2 év teljes körű garanciát vállalunk!
A használattal, tisztítással, karbantartással kapcsolatos tudnivalókról a Bo-Jász árnyékolástechnikai szolgáltatásokhoz és termékeinhez kapcsolódó garanciánál írtunk.

Gyakori kérdések és válaszok: sok-sok kérdést megválaszoltunk már érdeklődőinknek és megrendelőinknek. Ha nem találna ezen az oldalon választ az Ön kérdésére, akkor keressen elérhetőségeink valamelyikén, állunk rendelkezésére.  

Termékhez kapcsolódó referenciák

Aluminíum redőny referencia 1. Bo-Jász Árnyékolástechnika