Külsőtokos alumínium redőny

Bo-Jász Kft. Árnyékolástechnika
1165 Budapest Zsemlékes u 25 II. kapu
H-P 08:00-17:00, ebédszünet 12:00-13:00 
+36 30 205-9900 és +36 30 457-1374

Termékkategória: 
Külsőtokos alumínium redőny Bo-Jász 1.

Külsőtokos alumínium redőny - az ablak eleganciája

A külsőtokos alumínium redőny széles körben alkalmazható. A redőnytok az ablak elé kerül, így kerülhető el a hőhíd keletkezése. A külső tokos alumínium rendőnyt abban az esetben javasoljuk, amikor egy  kész épületet utólag szeretnénk redőnnyel ellátni, árnyékolni.

Külsőtokos alumínium redőny lehetőségei

A széles szín és forma széles választékának köszönhetően ma már minden igénynek megfelelő redőnyt lehet választani, amely nagyban hozzásegít házának dizájnjához.

  • A tok bármikor utólag is beszerelhető. Csakúgy, ahogy szúnyoghálóval is integrálható, akár utólag is.
  • Mivel szervízeleme az utcafronton helyezkedik el, így utólagos munkálatok, javítások esetén nem szükséges a lakás belső terének igénybe vétele, takarítása.
  • A redőny meghajtása akár kényelmesen, egy gombnyomással is történhet motoros meghajtással.
  • A színét igazíthatja a környezetéhez! Választhat akár a környezetébe beleolvadó színt, akár attól ellentétes, kontrasztos színt is, kínálatunkban biztosan megtalálja a megfelelőt.

Ez a kölsőtokos redőny színével szerves részévé válhat a házának, segítünk megtervezni. Redőnyeinket egyedileg készítjük, felmérést követően.

Kombinálja külsőtokos alumínium redőnyét

A külsőtokos rendszerét kombinálhatja a mai modern technológiával. Válassza az ALUKON által forgalmazott s_onro, ZipTex vagy ZsaluRoll termékeket. Így otthona egyedi kialakítása magára vonja a figyelmet.

Külsőtokos alumínium redőny tok metszetjeKülsőtokos alumínium redőny tok metszetje - bordó és szögletesKülsőtokos alumínium redőny tok metszetje - bordó és lekerekítettKülsőtokos alumínium redőny tok metszetjeKülsőtokos alumínium redőny tok metszetje

     

Termékhez kapcsolódó referenciák

Garancia

Szolgáltatásaink és termékeink minőségéért 2 év teljes körű garanciát vállalunk!
A használattal, tisztítással, karbantartással kapcsolatos tudnivalókról a Bo-Jász árnyékolástechnikai szolgáltatásokhoz és termékeinhez kapcsolódó garanciánál írtunk.

Árnyékolástechnikai termékeinkkel és kapcsolódó szolgáltatásainkkal Magyarország teljes területén jelen vagyunk.

Gyakori kérdések és válaszok: sok-sok kérdést megválaszoltunk már érdeklődőinknek és megrendelőinknek. Ha nem találna ezen az oldalon választ az Ön kérdésére, akkor keressen elérhetőségeink valamelyikén, állunk rendelkezésére.  Bo-Jász Redőny, Árnyékolástechnika, Budapesten és országos munkákkal.