Biztonsági redőny

Bo-Jász Kft. Árnyékolástechnika
1165 Budapest Zsemlékes u 25 II. kapu
H-P 08:00-17:00, ebédszünet 12:00-13:00 
+36 30 205-9900 és +36 30 457-1374

Termékkategória: 
Biztonsági redőny a Bo-Jász Árnyékolástechnikától

Biztonsági redőny - Biztonság egy redőnnyel

Biztonságunk mindig nagy szerepet kap a hétköznapjainkban. Ezzel a speciális redőnnyel azonban ez már kihúzható a mindennapi aggodalmaink listájából.
Az alumínium redőnyök egy speciális változata, a biztonságot az alábbiak adják:

 • Az ALUKON által forgalmazott minőségi biztonsági redőnyöket építjük be, tökéletesen helyszínre szabva, szakszerűen, nagy tapasztalattal.
  Minőségi alapanyag, szakszerű beszerelés - e kettő együtt a lehető legnagyobb biztonságot nyújtja
 • Biztonsági redőnyeink keményhabbal vannak töltve, valamint egy speciális feltolásgátlóval vannak ellátva, ami megakadályozza, hogy redőnyét egyszerűen fel lehessen tolni.
 • Az alumínium redőnyök - anyaguknak köszönhetően - hőszígetelők és hangszigetelők is. Ezek a képességek a keményhabbal töltött biztonsági redőnynél fokozottabban igazak.
 • A biztonság nem ront a megjelenésen! Kérdezzen és tájékoztatjuk a színekről lehetőségekről vagy tekintse meg a kapcsolódó referencia munkáinkat.
 • A szokásos redőny funkciókat, természetesen a biztonsági redőny is tudja: árnyékolás, bejutó fény mennyiségének szabályozása, védi a nyílászárót a külső hatásoktól, ...
 • Motoros működtetéssel is szerelhető.
 • Szerelhető ablakra, szerelhető ajtóra is. Alkalmas régi és modern családi házak, üzemek, irodák, üzletek árnyékolására.
 • A biztonsági redőny alumínium anyagának köszönhetően nagyon időtálló.
 • Redőnyét úgyis beállíthatja, hogy ablaktörés esetén biztonsági redőnyei automatikusan lezáródnak, így az ablakon keresztüli bejutást megakadályozza.

Fontos nekünk az Ön megelégedettsége. Kérdezzen, segítünk a döntésében és a megfelelő termék kiválasztásában.

Haszongépjármű bérlés

Termékhez kapcsolódó referenciák

Garancia

Szolgáltatásaink és termékeink minőségéért 2 év teljes körű garanciát vállalunk!
A használattal, tisztítással, karbantartással kapcsolatos tudnivalókról a Bo-Jász árnyékolástechnikai szolgáltatásokhoz és termékeinhez kapcsolódó garanciánál írtunk.

Árnyékolástechnikai termékeinkkel és kapcsolódó szolgáltatásainkkal Magyarország teljes területén jelen vagyunk.

Gyakori kérdések és válaszok: sok-sok kérdést megválaszoltunk már érdeklődőinknek és megrendelőinknek. Ha nem találna ezen az oldalon választ az Ön kérdésére, akkor keressen elérhetőségeink valamelyikén, állunk rendelkezésére.  Bo-Jász Redőny, Árnyékolástechnika, Budapesten és országos munkákkal.