Biztonsági redőny

Termékkategória: 
Biztonsági redőny a Bo-Jász Árnyékolástechnikától

Biztonsági redőny - Biztonság egy redőnnyel

Biztonságunk mindig nagy szerepet kap a hétköznapjainkban. Ezzel a speciális redőnnyel azonban ez már kihúzható a mindennapi aggodalmaink listájából.
Az alumínium redőnyök egy speciális változata, a biztonságot az alábbiak adják:

 • Az ALUKON által forgalmazott minőségi biztonsági redőnyöket építjük be, tökéletesen helyszínre szabva, szakszerűen, nagy tapasztalattal.
  Minőségi alapanyag, szakszerű beszerelés - e kettő együtt a lehető legnagyobb biztonságot nyújtja
 • Biztonsági redőnyeink keményhabbal vannak töltve, valamint egy speciális feltolásgátlóval vannak ellátva, ami megakadályozza, hogy redőnyét egyszerűen fel lehessen tolni.
 • Az alumínium redőnyök - anyaguknak köszönhetően - hőszígetelők és hangszigetelők is. Ezek a képességek a keményhabbal töltött biztonsági redőnynél fokozottabban igazak.
 • A biztonság nem ront a megjelenésen! Kérdezzen és tájékoztatjuk a színekről lehetőségekről vagy tekintse meg a kapcsolódó referencia munkáinkat.
 • A szokásos redőny funkciókat, természetesen a biztonsági redőny is tudja: árnyékolás, bejutó fény mennyiségének szabályozása, védi a nyílászárót a külső hatásoktól, ...
 • Motoros működtetéssel is szerelhető.
 • Szerelhető ablakra, szerelhető ajtóra is. Alkalmas régi és modern családi házak, üzemek, irodák, üzletek árnyékolására.
 • A biztonsági redőny alumínium anyagának köszönhetően nagyon időtálló.
 • Redőnyét úgyis beállíthatja, hogy ablaktörés esetén biztonsági redőnyei automatikusan lezáródnak, így az ablakon keresztüli bejutást megakadályozza.

Fontos nekünk az Ön megelégedettsége. Kérdezzen, segítünk a döntésében és a megfelelő termék kiválasztásában.

Haszongépjármű bérlés

Garancia

Szolgáltatásaink és termékeink minőségéért 2 év teljes körű garanciát vállalunk!
A használattal, tisztítással, karbantartással kapcsolatos tudnivalókról a Bo-Jász árnyékolástechnikai szolgáltatásokhoz és termékeinhez kapcsolódó garanciánál írtunk.

Gyakori kérdések és válaszok: sok-sok kérdést megválaszoltunk már érdeklődőinknek és megrendelőinknek. Ha nem találna ezen az oldalon választ az Ön kérdésére, akkor keressen elérhetőségeink valamelyikén, állunk rendelkezésére.  

Termékhez kapcsolódó referenciák

Aluminíum redőny referencia 1. Bo-Jász Árnyékolástechnika