Alukon

Bo-Jász Kft. Árnyékolástechnika
1165 Budapest Zsemlékes u 25 II. kapu
H-P 08:00-17:00, ebédszünet 12:00-13:00 
+36 30 205-9900 és +36 30 457-1374

ALUKON a nemzetközi építőipar területén redőnyre, garázskapura, zsaluziára, szúnyoghálóra és ablakáthidaló-hőszigetelésre specializálódott. Mindezt Németországban a magas minőségű alapanyagok és a legmodernebb gépeken történő gyártás biztosítja. A kiegyensúlyozott termékkínálat - amely magába foglalja az alumínium redőny, kapu, zsaluzia valamint szúnyogháló összes alkatrészét.

A vállalkozás sikertörténete az 1974 évi alapítással kezdődött. Az azóta eltelt idő alatt az ALUKON 3 fős üzemből egy nemzetközileg meghatározó céggé nőtte ki magát, ahol ma több mint 400 ember dolgozik ügyfeleinek elégedettségéért.

Minden a redőnygyártással kezdődött egy kis csarnokban. A kereslet az ALUKON termékek iránt folyamatosan nőtt, és ezzel az alapítás után eltelt pár év után máris szükségessé vált az első csarnokbővítés. A folyamatosan emelkedő kereslet a mai napig is a termelési és adminisztratív kapacitásunk tartós bővítését teszi szükségessé. A beruházások súlypontját a cégvezetés a legmodernebb termelő berendezések beszerzésében és az üzemi terület 26.000 nm-re való bővítésében határozta meg. Az adminisztrációs részleg elegáns épületegységben került elhelyezésre.

Az ALUKON innovációs ereje a mai napig is töretlen és már számos szabadalmaztatott megoldást adott a redőnyiparnak és a szakműhelyeknek.

Az ügyvezetői teendőket Klaus Braun látja el.

ALUKON a nemzetközi építőipar területén redőnyre, garázskapura, zsaluziára, szúnyoghálóra és ablakáthidaló-hőszigetelésre specializálódott. Mindezt Németországban a magas minőségű alapanyagok és a legmodernebb gépeken történő gyártás biztosítja. A kiegyensúlyozott termékkínálat - amely magába foglalja az alumínium redőny, kapu, zsaluzia valamint szúnyogháló összes alkatrészét - a kiváló szervízkínálattal együtt igazán teljesítményorientált rendszergazdát eredményez.

A több mint 20 kamionból, számos teherautóból és furgonból álló saját logisztika gondoskodik vevőink gyors, megbízható és minőségi szállításáról.

Az ALUKON vevőit modern marketinggel, információ gazdag oktatási programmal és példaszerű értékesítési ösztönzéssel támogatjuk. A jól kiképzett területi munkatársaink, valamint cégünk minden osztálya elkötelezett vevőink felé és feladatuk, hogy minden vevőt optimális módon támogassanak és hozzáájáruljanak a közösen kitűzött célok eléréséhez.

 

ALUKON-Rendszerek

·        Redőny

o   Külsőtokos redőny

o   Biztonsági redőny

o   Vakolható tokos redőny

o   Felsőtokos redőny

o   AK-RENO

o   AK-FLEX Felsőtokos redőny

·        Szúnyogháló

o   Rolós szúnyogháló

o   Toló szúnyogháló ajtó

o   Pliszé szúnyogháló ajtó

o   Keretes szúnyogháló ajtó

o   Lengő szúnyogháló ajtó

o   Fixkeretes szúnyogháló

o   Fényakna-fedő

·        Garázskapu

o   Redőnykapu

o   Mennyezet alá futó kapu