Vakolható tokos redőny

Bo-Jász Kft. Árnyékolástechnika
1165 Budapest Zsemlékes u 25 II. kapu
H-P 08:00-17:00, ebédszünet 12:00-13:00 
+36 30 205-9900 és +36 30 457-1374

Termékkategória: 

Vakolható tokos redőny, ami szinte láthatatlan

A vakolható tokos redőny egyik nagy előnye, hogy a tok rejtve van az ablak fölé helyezve, így az az építkezés vagy renoválas során kedvünk szerint bevakolható és nem utolsó sorban nem takarja el az ablak felső részét sem. A tokok formai sokszínűségének köszönhetően házunkhoz, homlokzatunkhoz szabhatjuk azt.

Határtalan lehetőségek a vakolható tokos redőnnyel

Redőnyléceinek színét kívánsága szerint választhatja a házához és ablakához illően. A lamellák magas minőséget képviselnek. Cégünk ezeket az egyik piacvezetö cégtől - a német ALUKON KG-tól - veszi, akik minden egyes redőnylécet Németországban, minden minőségi előírásnak megfelelően állítanak elő.

Kombinálasa

A vakolható tokos redőny minden esetben, akár utólag is kombinálható szúnyoghálóval, valamint motoros vezérlésével hozzájárul otthona kényelméhez. A motorokat szintén német minőségben, a Magyarországon is jól ismert somfy vagy Beckertöl rendeljük.

Termékhez kapcsolódó referenciák

Garancia

Szolgáltatásaink és termékeink minőségéért 2 év teljes körű garanciát vállalunk!
A használattal, tisztítással, karbantartással kapcsolatos tudnivalókról a Bo-Jász árnyékolástechnikai szolgáltatásokhoz és termékeinhez kapcsolódó garanciánál írtunk.

Árnyékolástechnikai termékeinkkel és kapcsolódó szolgáltatásainkkal Magyarország teljes területén jelen vagyunk.

Gyakori kérdések és válaszok: sok-sok kérdést megválaszoltunk már érdeklődőinknek és megrendelőinknek. Ha nem találna ezen az oldalon választ az Ön kérdésére, akkor keressen elérhetőségeink valamelyikén, állunk rendelkezésére.  Bo-Jász Redőny, Árnyékolástechnika, Budapesten és országos munkákkal.