Vakolható tokos redőny

Termékkategória: 

Vakolható tokos redőny, ami szinte láthatatlan

A vakolható tokos redőny egyik nagy előnye, hogy a tok rejtve van az ablak fölé helyezve, így az az építkezés vagy renoválas során kedvünk szerint bevakolható és nem utolsó sorban nem takarja el az ablak felső részét sem. A tokok formai sokszínűségének köszönhetően házunkhoz, homlokzatunkhoz szabhatjuk azt.

Határtalan lehetőségek a vakolható tokos redőnnyel

Redőnyléceinek színét kívánsága szerint választhatja a házához és ablakához illően. A lamellák magas minőséget képviselnek. Cégünk ezeket az egyik piacvezetö cégtől - a német ALUKON KG-tól - veszi, akik minden egyes redőnylécet Németországban, minden minőségi előírásnak megfelelően állítanak elő.

Kombinálasa

A vakolható tokos redőny minden esetben, akár utólag is kombinálható szúnyoghálóval, valamint motoros vezérlésével hozzájárul otthona kényelméhez. A motorokat szintén német minőségben, a Magyarországon is jól ismert somfy vagy Beckertöl rendeljük.

Garancia

Szolgáltatásaink és termékeink minőségéért 2 év teljes körű garanciát vállalunk!
A használattal, tisztítással, karbantartással kapcsolatos tudnivalókról a Bo-Jász árnyékolástechnikai szolgáltatásokhoz és termékeinhez kapcsolódó garanciánál írtunk.

Gyakori kérdések és válaszok: sok-sok kérdést megválaszoltunk már érdeklődőinknek és megrendelőinknek. Ha nem találna ezen az oldalon választ az Ön kérdésére, akkor keressen elérhetőségeink valamelyikén, állunk rendelkezésére.  

Termékhez kapcsolódó referenciák

Aluminíum redőny referencia 1. Bo-Jász Árnyékolástechnika