Redőnykapu

Bo-Jász Kft. Árnyékolástechnika
1165 Budapest Zsemlékes u 25 II. kapu
H-P 08:00-17:00, ebédszünet 12:00-13:00 
+36 30 205-9900 és +36 30 457-1374

Termékkategória: 

Spóroljon helyet garázsában redőnykapuval

A redőnykapu az egyik leghatékonyabb megoldás, ha garázsunk mennyezetére valamilyen formában még szükségünk van. Ez a redőnykapu egy tokba tekeredik fel - ahogy az már a redőnynél ismeretes -, így biztosítva nekünk még szabad mozgás-, illetve raktárhelyet a mennyezeten. Oda aztán ideálisan pakolhatja síboxjait, illetve egyéb eszközöket.

Redőnykapu, csak minőséggel

A redőny lamellái alumíniumból készülnek, így azok garantáljak a hosszú élettartamot korrozióállóságukkal. Ezeknek a léceknek természetesen zajcsökkentő funkciójuk is vannak és működésük is csendes. Kezelhetőségük nagyon egyszerű, mivel ezek motoros meghajtással működnek, így mozgatásukhoz csak egy gombnyomást igényelnek. A redőnykapu működéséhez hozzátartozik, hogy egy fotocellával van ellátva, vagyis érzékeli, ha esetleg valami megzavarná a lecsukódást, így automatikusan megáll az akadály elött. A motorizáció lehet vezetékes - falikapcsolós - vagy rádiós - távirányítós kivitelezésű.

Az új redőnykapu

Az új fejlesztésű vihar horgony arriterrel és vezetősínnel 6 m-es szélességig is működtethető.

Az új fejlesztésű viharhorgonyarriter és a vezetősín (RTF 100) lehetővé teszi a széles kapunyitást és az erősebb szelek kivédését. 6 m szélességig és max. 20 m2-es kapufelületig probléma nélkül, helytakarékosan használható az új redőnykapu.

A kapu vezérlésénél is vannak változások. Az új kapuvezérlés TopDrive.2 automatikusan felismeri a kapu biztonsági beállításait. Normál esetben a programozás nem szükséges. Ez az új vezérlés egy háromnyelvű kijelzővel van kialakítva. Világítás és vészjelző mindenféle kiegészítő modul nélkül közvetlenül beköthető. De az integrált garázs-vészvilágítás már sok esetben elegendő a garázs bevilágítására. 

Az optikailag is megfelelő szellőzőnyílás és ablakos profilok teszik az ALUKON T77-es kapu profiljánál az i-re a pontot. Ahogy eddig is, ezek az ablakocskák individuálisan, kívánságra helyezhetőek be.

Minden ALUKON-redőny- és mennyezet alá futó kapu azonos rádiós technológiával és egységes kiegészítőkkel vannak mostantól ellátva. Ezáltal az ALUKON-redőny- és mennyezet alá futó kapuk egy, azonos távirányítóval kezelhetőek. 

Termékhez kapcsolódó referenciák

Garancia

Szolgáltatásaink és termékeink minőségéért 2 év teljes körű garanciát vállalunk!
A használattal, tisztítással, karbantartással kapcsolatos tudnivalókról a Bo-Jász árnyékolástechnikai szolgáltatásokhoz és termékeinhez kapcsolódó garanciánál írtunk.

Árnyékolástechnikai termékeinkkel és kapcsolódó szolgáltatásainkkal Magyarország teljes területén jelen vagyunk.

Gyakori kérdések és válaszok: sok-sok kérdést megválaszoltunk már érdeklődőinknek és megrendelőinknek. Ha nem találna ezen az oldalon választ az Ön kérdésére, akkor keressen elérhetőségeink valamelyikén, állunk rendelkezésére.  Bo-Jász Redőny, Árnyékolástechnika, Budapesten és országos munkákkal.