Pliszé szúnyogháló

Bo-Jász Kft. Árnyékolástechnika
1165 Budapest Zsemlékes u 25 II. kapu
H-P 08:00-17:00, ebédszünet 12:00-13:00 
+36 30 205-9900 és +36 30 457-1374

Termékkategória: 
Pliszé szúnyogháló, nagy nyílászáróra

Pliszé szúnyogháló az ablakra, pliszé szúnyogháló az ajtóra, de akár nagyobb felületre is. Felső kategóriás, minőségi megoldás a szúnyogok és rovarok kizárására, az Ön kényelmére.

A pliszé szúnyogháló a rovarhálók új generációja.

Ha nincs rá szüksége, egyszerűen tolja oldalra. Annyira kis helyet foglal el, hogy nem fogja akadályozni a közlekedésben. A pliszé tolóajtó egyszerűen, könnyedén mozgatható. Akár kisebb gyerekek is könnyen tudják kezelni, mivel működtetése jelentős erőkifejtést nem igényel Nem rugós szerkezetű, ezért nyitás vagy zárás közben bárhol megállítható, nem csapódik vissza.

A pliszé szúnyogháló nagy felületekre (ajtókra, teraszajtókra, télikertekre) egyaránt alkalmazhatók

A szabadalmazott eljárással készült pliszé szúnyogháló tolóajtó formatartó, és időtálló. A felső és alsó vezetősínnek köszönhetően rendkívül stabil.

Az UV-álló háló mind csukott, mind nyitott állapotban harmonikaszerű állapotban van. Anyaga áttetsző, nem akadályozza a kilátást. A háló pliszírozott kivitele miatt nagyon jó szélellenállósággal bír. Az alsó, akadálymentes közlekedést biztosító vezetősín csupán 5 mm magas. Fúrás nélkül, ragasztással rögzíthető a burkolathoz.

Tisztítása

A pliszét tisztításhoz kisméretű lapos csavarhúzó segítségével ki kell a rugós rögzítő lemezekből emelni, majd kb. 30 C-os, enyhén mosószeres vízbe kell többször mártani. A beáztatott szennyeződés zuhannyal, puha szivaccsal mosható le a legkönnyebben. A víz eltávolításához a pliszét össze kell zárni úgy, hogy amikor visszatesszük a helyére, már ne is csöpögjön. A pliszé felszerelését még nedvesen, zárt állapotban végezzük el. A kb. 12 órás száradás alatt többször le kell engedni, majd összezárni, hogy a pliszírozás ne tapadjon össze, de ne is egyenesedjen ki.

Termékhez kapcsolódó referenciák

Garancia

Szolgáltatásaink és termékeink minőségéért 2 év teljes körű garanciát vállalunk!
A használattal, tisztítással, karbantartással kapcsolatos tudnivalókról a Bo-Jász árnyékolástechnikai szolgáltatásokhoz és termékeinhez kapcsolódó garanciánál írtunk.

Árnyékolástechnikai termékeinkkel és kapcsolódó szolgáltatásainkkal Magyarország teljes területén jelen vagyunk.

Gyakori kérdések és válaszok: sok-sok kérdést megválaszoltunk már érdeklődőinknek és megrendelőinknek. Ha nem találna ezen az oldalon választ az Ön kérdésére, akkor keressen elérhetőségeink valamelyikén, állunk rendelkezésére.  Bo-Jász Redőny, Árnyékolástechnika, Budapesten és országos munkákkal.