Rolós szúnyogháló

Bo-Jász Kft. Árnyékolástechnika
1165 Budapest Zsemlékes u 25 II. kapu
H-P 08:00-17:00, ebédszünet 12:00-13:00 
+36 30 205-9900 és +36 30 457-1374

Termékkategória: 
Rolós szúnyogháló függőleges ablakokhoz

Rolós szúnyogháló függőleges és srég felületekhez - ablakra, ajtóra, tetőtéri ablakra

Rolós szúnyogháló függőleges ablakokhoz és ajtókhoz valamint srég felületekhez, mint például a tetőtéri ablak, ajánlott.
A háló lehúzása és feltekerése fogantyú vagy a kényelmes gyöngylánc (kívül-belül lehetséges) segítségével történik.

Ajánljuk a lakás minden olyan nyílászárójára, ahol napi szinten elkerülhetetlen a szúnyogháló mozgatása, le és fel. Pl virágok locsolása

 • Működése roló-, roletta szerűen történik, a felül található tokba tekeredik fel.
 • A felhúzását segíti egy rugó, lentmaradását alul egy kampó biztosítja.
 • Minőségi üvegszálas háló amely hosszútávon bírja a mozgatásból eredő fizikai strapát. Ellenáll az időjárás viszontagságainak.
  A szúnyoghálóra vontakozó egyedi igényeknek is eleget tudunk tenni, pl pollenszűrős szúnyogháló az allergiások védelmére, ...
 • A szúnyogháló két oldalon keretben fut. A keret lehet RAL színskálából választott színű-, alumínium keret.
 • Műanyag kerettel is tudjuk szállítani, fehér és aranytölgy színben.
 • A 2 ellentétesen futó kefével kibélelt vezetősín a szúnyoghálót még biztosabbá és stabilabbá teszi, egyúttal biztosítva a rés mentességet is.

Pollenszűrős szúnyogháló ajtóra, ablakra

Rolós szúnyoghálónk készülhet pollenszűrős szúnyoghálóval is, ahogy bármely más szúnyoghálós árnyékolóink. Segítségével az allergiások teljesen kívül tarthatják a polleneket. Működtetése akár motoros kivitelben is történhet:

 • Függőleges ablakokon, tetőtéri ablak ferde felületén, ajtókon, terasz ajtókon lehetséges a rolós szúnyogháló pollenszűrős kivitelezése.
 • A pollenszűrős szúnyogháló költsége nem számottevő a szokásos szúnyoghálóhoz képest, a választott színnel tökéletesen tudja igazítani környezetéhez ezt a pollenszűrős árnyékolót is.
 • Egyedileg készítünk minden darabot, pontos felmérést követően, árajánlat alapján. Az ajánlatkéréshez kérjük megadni a legtöbb adatot! Ha bármiben bizonytalan, hívjon bennünket, hogy segíthessünk a döntésében.

A rolós szúnyogháló ára, költségek

A rolós szúnyoghálók ára magasabb, mint pl a fix keretes szúnyoghálóké, de

 • Jóval nagyobb kényelmet biztosítanak.
 • Könnyebb 'eltávolítani' és megvédeni amikor nincs szükség rá, mint a fix keretes szúnyoghálót. A rolós tokja kiváló hely a háló teleltetésének is.
 • Rolós szúnyoghálóval a külső ablakpárkányt is tudja használni pl virágokat tehet oda, mert megoldható a virágok locsolása belülről is.

Bekerülési árat a teljes felmérést követően-, minden részletet tisztázva, tudunk csak adni, hiszen nincs két egyforma rolós szúnyoghálónk sem. Méretben, színben, beszerelhetőségben, működtetés lehetséges módjainak különbözősége miatt sem.

Ablakára, teraszajtajára, tetőtéri ablakára egyedileg gyártjuk a szúnyoghálókat. Szerelésre készen kiszállítjuk az ország bármely pontjára. Szúnyogháló referenciáink is az ország különböző helységeiben készültek, a sok-sok éves munkáinkból válogatva. 

Ha tetszik, akkor kérjen árajánlatot a rolós szúnyogháló megadva a lehető legtöbb információt hozzá, hívjon bennünket, szívesen segítünk, ha nem találja kérdésére a választ.
Tekintse meg további szúnyogháló termékeinket is, alább mutatjuk.

CsatolmányMéret
PDF icon szunyoghalo_prospektus.pdf6.11 MB

Termékhez kapcsolódó referenciák

Garancia

Szolgáltatásaink és termékeink minőségéért 2 év teljes körű garanciát vállalunk!
A használattal, tisztítással, karbantartással kapcsolatos tudnivalókról a Bo-Jász árnyékolástechnikai szolgáltatásokhoz és termékeinhez kapcsolódó garanciánál írtunk.

Árnyékolástechnikai termékeinkkel és kapcsolódó szolgáltatásainkkal Magyarország teljes területén jelen vagyunk.

Gyakori kérdések és válaszok: sok-sok kérdést megválaszoltunk már érdeklődőinknek és megrendelőinknek. Ha nem találna ezen az oldalon választ az Ön kérdésére, akkor keressen elérhetőségeink valamelyikén, állunk rendelkezésére.  Bo-Jász Redőny, Árnyékolástechnika, Budapesten és országos munkákkal.