Fixscreen napháló

Bo-Jász Kft. Árnyékolástechnika
1165 Budapest Zsemlékes u 25 II. kapu
H-P 08:00-17:00, ebédszünet 12:00-13:00 
+36 30 205-9900 és +36 30 457-1374

A Fixscreen egy innovatív és korszerű kültéri árnyékoló, külső árnyékoló háló, napháló. Az ablakon, verandán, télikerten, már kívül megfogja a nap melegét és fényét.

A Fixscreen legfőbb előnye

  • A nap melegét és az erős fényt a kültéren visszaveri, ennél hatékonyabb árnyékolót elképzelni nem lehet. Fő erőssége a fixscreen-nek a hő távoltartása, az árnyékolt ablak üvege sem melegszik már fel! Így ezzel a belső hő is könnyebben kívánt szinten tartható, a legnagyobb hőségben is, kevesebb energiával.
  • Roppant szélálló, a sínben futó vászon feszes! Ahogy ablakra, ajtóra szerelve, úgy szabadon állóként telepítve is. Pl egy kerti kiülő vagy veranda árnyékolásánál, kb 80.100 km-s szelet bír, deformitás nélkül.
  • A rovarokat is képes távol tartani, amennyiben megoldható a biztos zárás alul, a kapcsolódó szerkezetekhez, pl a veranda épített korlátjára, könyöklőjére. Külön szúnyogháló nem szükséges mellé.
  • Az egyedi megoldások szinte számtalan variációját teszi lehetővé, legyen szó áthidalás nélküli szélesség, magasság értékekről vagy színekről.

 

Hol alkalmazható a Fixscreen napháló?

Külső árnyékoló, de az ablakon, ajtón belül is alkalmazható. Előnyei és erőssége miatt elsősorban kültérre kérik a megrendelőink. Kérje Ön is bátran a Bo-Jász Árnyékolástechnika kivitelezésében a Fixscreen naphálót oda, ahol leginkább szeretné kihasználni előnyös tulajdonságait. Az eddigiekben az alábbi kéréseknek, megrendeléseknek tettünk eleget, többek között:

  • Ablakok árnyékolására. Változatos és szabványosnak egyáltalán nem mondható méretű és szerkezetű ablakokra, teraszajtókra.
  • Nagy felületek árnyékolására, ahol fény- és hő árnyékolásra volt szükség.
  • Ház építésekor építettünk már be külső árnyékolót, a Fixscreen napháló sín rendszerét. A kívánalmaknak megfelelően ekkor teljes egészében elfedhető a vászon mozgatásához nélkülözhetetlen sín.
  • Rendkívül kicsi a hely igénye, így olyan kicsi helyre is beépíthető utólag, ahova más megoldások szóba sem jöhettek.
  • Motoros meghajtás lehetséges, külső árnyékolóként az esetek túlnyomó többségében erre a megoldásra van szükség.

Méregessen, tervezzen szabadon és kérdezze a nagy tapasztalatokkal rendelkező Bo-Jász Árnyékolástechnika profi szakemberét, szívesen segítünk telefonon is.

Garancia

Szolgáltatásaink és termékeink minőségéért 2 év teljes körű garanciát vállalunk!
A használattal, tisztítással, karbantartással kapcsolatos tudnivalókról a Bo-Jász árnyékolástechnikai szolgáltatásokhoz és termékeinhez kapcsolódó garanciánál írtunk.

Árnyékolástechnikai termékeinkkel és kapcsolódó szolgáltatásainkkal Magyarország teljes területén jelen vagyunk.

Gyakori kérdések és válaszok: sok-sok kérdést megválaszoltunk már érdeklődőinknek és megrendelőinknek. Ha nem találna ezen az oldalon választ az Ön kérdésére, akkor keressen elérhetőségeink valamelyikén, állunk rendelkezésére.  Bo-Jász Redőny, Árnyékolástechnika, Budapesten és országos munkákkal.