Z lamellás zsaluzia

Termékkategória: 
Z lamellás zsaluzia minta 1.  Bo-Jász Árnyékolás

A Z lamellás zsaluzia a lamelláinak formája "Z". Ezen kialakításnak köszönhetően a lamellák merevsége és záródása jobb a „C” lamellás kivitelhez képest.
Ez a típusú zsaluzia 90 mm széles forgatható és felhúzható lamellákkal rendelkezik.

Ez a Z lamellás zsaluzia árnyékoló a legjobban, legnagyobb mértékben szabályozható zsaluzia rendszer, mindemellett a lamellák helyzete könnyen állítható.

Egy motor, illetve hajtókar a tengelyükre szerelt kuplung segítségével több zsaluziát is mozgathat. A motor, illetve a kézi hajtómű a zsaluzia tetején elhelyezkedő fejsínben található. Egy megfelelően merev alumínium tengely közvetítésével forgatják meg a forgatóházakat, amelyek a lamellákat függőleges irányban mozgatják, illetve tengelyük körül billentik is azokat.

A Z lamellás zsaluzia megvezetése

Alapvetően sínekkel történik.

A sín rögzítése lehet a nyílászáróhoz állítható konzollal illetven vakolható lefutóval. Ez utóbinál lehetővé teszi a szúnyohháló beépítését a zsaluzia alá. A szúnyogháló tipusa lehet rolós , fix, illetve plisse vagy zig-zag.

Zsaluzia öntartó szerkezet beépítése lehetővé teszi az alumínium redőny beépítését is. Ez nagyon jó kombináció, ugyan is nem csak árnyékol hanem hőszigetel is.

A Z lamellás zsaluzia sodronyos kialakítású is lehet. A sodrony speciális UV-stabil keményműanyaggal bevont acél, ami lehetővéteszi az üveg az üveggel való találkozásánál a vezetősín láthatatlanságát.

A fejsínt és a benne található szerkezeteket egy alumínium takarólemezzel védjük meg. A takarólemez a beépítéstől függően lehet U, L, I formájú, vakolható ill.a nyílászáró elött felett látható. Védőtető mérete a zsaluzia gyüjtési magasságától   függ A lamellák 0,42 mm vastagságú rugalmas alumíniumból készülnek speciális beégetett festéssel.

Szín: RAL 9006,9007,9010,8014,7038,7016,6005,5009,3011,1015,1006. 

 

CsatolmányMéret
PDF icon zsaluzia_szinminta.pdf109.21 KB

Garancia

Szolgáltatásaink és termékeink minőségéért 2 év teljes körű garanciát vállalunk!
A használattal, tisztítással, karbantartással kapcsolatos tudnivalókról a Bo-Jász árnyékolástechnikai szolgáltatásokhoz és termékeinhez kapcsolódó garanciánál írtunk.

Gyakori kérdések és válaszok: sok-sok kérdést megválaszoltunk már érdeklődőinknek és megrendelőinknek. Ha nem találna ezen az oldalon választ az Ön kérdésére, akkor keressen elérhetőségeink valamelyikén, állunk rendelkezésére.  

Termékhez kapcsolódó referenciák

Zsaluziák referencia munka 1. Bo-Jász Árnyékolástechnika