Z lamellás zsaluzia

Bo-Jász Kft. Árnyékolástechnika
1165 Budapest Zsemlékes u 25 II. kapu
H-P 08:00-17:00, ebédszünet 12:00-13:00 
+36 30 205-9900 és +36 30 457-1374

Termékkategória: 
Z lamellás zsaluzia minta 1.  Bo-Jász Árnyékolás

A Z lamellás zsaluzia a lamelláinak formája "Z". Ezen kialakításnak köszönhetően a lamellák merevsége és záródása jobb a „C” lamellás kivitelhez képest.
Ez a típusú zsaluzia 90 mm széles forgatható és felhúzható lamellákkal rendelkezik.

Ez a Z lamellás zsaluzia árnyékoló a legjobban, legnagyobb mértékben szabályozható zsaluzia rendszer, mindemellett a lamellák helyzete könnyen állítható.

Egy motor, illetve hajtókar a tengelyükre szerelt kuplung segítségével több zsaluziát is mozgathat. A motor, illetve a kézi hajtómű a zsaluzia tetején elhelyezkedő fejsínben található. Egy megfelelően merev alumínium tengely közvetítésével forgatják meg a forgatóházakat, amelyek a lamellákat függőleges irányban mozgatják, illetve tengelyük körül billentik is azokat.

A Z lamellás zsaluzia megvezetése

Alapvetően sínekkel történik.

A sín rögzítése lehet a nyílászáróhoz állítható konzollal illetven vakolható lefutóval. Ez utóbinál lehetővé teszi a szúnyohháló beépítését a zsaluzia alá. A szúnyogháló tipusa lehet rolós , fix, illetve plisse vagy zig-zag.

Zsaluzia öntartó szerkezet beépítése lehetővé teszi az alumínium redőny beépítését is. Ez nagyon jó kombináció, ugyan is nem csak árnyékol hanem hőszigetel is.

A Z lamellás zsaluzia sodronyos kialakítású is lehet. A sodrony speciális UV-stabil keményműanyaggal bevont acél, ami lehetővéteszi az üveg az üveggel való találkozásánál a vezetősín láthatatlanságát.

A fejsínt és a benne található szerkezeteket egy alumínium takarólemezzel védjük meg. A takarólemez a beépítéstől függően lehet U, L, I formájú, vakolható ill.a nyílászáró elött felett látható. Védőtető mérete a zsaluzia gyüjtési magasságától   függ A lamellák 0,42 mm vastagságú rugalmas alumíniumból készülnek speciális beégetett festéssel.

Szín: RAL 9006,9007,9010,8014,7038,7016,6005,5009,3011,1015,1006. 

 

CsatolmányMéret
PDF icon zsaluzia_szinminta.pdf109.21 KB

Termékhez kapcsolódó referenciák

Garancia

Szolgáltatásaink és termékeink minőségéért 2 év teljes körű garanciát vállalunk!
A használattal, tisztítással, karbantartással kapcsolatos tudnivalókról a Bo-Jász árnyékolástechnikai szolgáltatásokhoz és termékeinhez kapcsolódó garanciánál írtunk.

Árnyékolástechnikai termékeinkkel és kapcsolódó szolgáltatásainkkal Magyarország teljes területén jelen vagyunk.

Gyakori kérdések és válaszok: sok-sok kérdést megválaszoltunk már érdeklődőinknek és megrendelőinknek. Ha nem találna ezen az oldalon választ az Ön kérdésére, akkor keressen elérhetőségeink valamelyikén, állunk rendelkezésére.  Bo-Jász Redőny, Árnyékolástechnika, Budapesten és országos munkákkal.