Nem könyökkaros napellenző

Bo-Jász Kft. Árnyékolástechnika
1165 Budapest Zsemlékes u 25 II. kapu
H-P 08:00-17:00, ebédszünet 12:00-13:00 
+36 30 205-9900 és +36 30 457-1374

Termékkategória: 
Veranda, terasz árnyékolása nem könyökkaros napellenzővel

Nem könyökkaros napellenző

A nem könyökkaros napellenző jellemzői

Amikor nagy felületet, illetve nagy szélességű nyílászárót szeretnénk beárnyékolni, akkor kiváló megoldást jelent ez a nagy kinyúlású, stabil és szélálló árnyékoló. A szerkezet mindkét oldalán rögzítve van, így ellenáll a nagy sebességű szélnek is akar.

A nem könyökkaros napellenző működtetése

Ez a fajta napellenző különlegessége, hogy függőlegesen mozog felfelé, úgy, hogy nincsenek feszítő karok, hanem a textil a ponyva hengerről egy súlycső nehezékkel ereszkedik le és feszül meg. A napellenző hajtókarral és motorral mozgatható. Könnyű a kezelhetősége, nagy karbantartást nem igényel.  Ez a fajta napellenző - csakúgy, mint társai - egy fémtokba tekeredik fel, amely különös védelmet nyújt az időjárás viszontagságai ellen. 

Termékhez kapcsolódó referenciák

Garancia

Szolgáltatásaink és termékeink minőségéért 2 év teljes körű garanciát vállalunk!
A használattal, tisztítással, karbantartással kapcsolatos tudnivalókról a Bo-Jász árnyékolástechnikai szolgáltatásokhoz és termékeinhez kapcsolódó garanciánál írtunk.

Árnyékolástechnikai termékeinkkel és kapcsolódó szolgáltatásainkkal Magyarország teljes területén jelen vagyunk.

Gyakori kérdések és válaszok: sok-sok kérdést megválaszoltunk már érdeklődőinknek és megrendelőinknek. Ha nem találna ezen az oldalon választ az Ön kérdésére, akkor keressen elérhetőségeink valamelyikén, állunk rendelkezésére.  Bo-Jász Redőny, Árnyékolástechnika, Budapesten és országos munkákkal.