Napvitorla

Bo-Jász Kft. Árnyékolástechnika
1165 Budapest Zsemlékes u 25 II. kapu
H-P 08:00-17:00, ebédszünet 12:00-13:00 
+36 30 205-9900 és +36 30 457-1374

Termékkategória: 
Szürke színű napvitorla, terasz/veranda fölött

A napvitorla egy lehetőség a kültéri árnyékolásra. Alkalmas polikarbonát vagy üveg felületek leárnyékolására, ajtó-ablak árnyékolására, kerti kiülő vagy pl gyerekmedence árnyékolására. Végeláthatatlan az alkalmazásának a köre. Felépíthető fixen vagy mozgatható módon úgy, hogy amikor nincs rá szükség, akkor az árnyékolást megvalósító vitorla vászna/textíliája elmozgatható, behúzható.

Nagy felületet tud beárnyékolni, miközben megjelenésével dísze lehet az udvarunknak. Igazi árnyékos pihenősarkot alakíthatunk ki udvarunk legkellemesebb zúgában, még a kánikula alatt is, de jólesően árnyékolhatjuk vele a nyitott verandánkat és a már kiépített kerti kiülőnket is.

Még az egészségünket is védi, hiszen hatékonyan szűri az UV-sugárzást.

Remek megoldás éttermek, egyéb vendéglátó egységek teraszának, üzletek kirakatának árnyékolására is. Közterületen, játszótereken is kiválóan megállja a helyét.

A mozgatható napvitorla jellemzői

Leginkább a márciustól októberig tartó időszakban ajánlatos az alkalmazása, hiszen a jég, hó és ónos eső nagy kárt okozhat benne.

  • Ez a típusú napvitorla vízlepergető textíliából is készülhet.
  • A textíliákat színek, formák gazdag választéka jellemzi.
  • Kiválóan alkalmas pergolákhoz, kerítésoszlopokhoz, filagóriákhoz, lugasokhoz, verandák és terasz árnyékolására.
  • Különböző oszlopokhoz való rögzítéssel is megoldható, így olyan területet is árnyékolhatunk vele, ahol nincs a rögzítéséhez más lehetőségünk.

A fix napvitorla jellemzői

A fix napvitorla folyamatosan árnyékol, biztos árnyékot, nap elleni védelmet biztosít. Építésekor gondolni kell a szélre, esőre is:

  • Azért, hogy a fix napvitorláról az esővíz leperegjen vagy átcsöpögjön rajta, a szél pedig csak átfújjon rajta és ne letépje, ezért hézagos hálóból készíthetőek.
  • A fix napvitorla terhelhetőségét a homorú ívekbe varrt hevederszalagok, valamint a korrózióálló acélkarikák biztosítják. 
CsatolmányMéret
PDF icon napvitorla_szinminta.pdf135.58 KB

Termékhez kapcsolódó referenciák

Garancia

Szolgáltatásaink és termékeink minőségéért 2 év teljes körű garanciát vállalunk!
A használattal, tisztítással, karbantartással kapcsolatos tudnivalókról a Bo-Jász árnyékolástechnikai szolgáltatásokhoz és termékeinhez kapcsolódó garanciánál írtunk.

Árnyékolástechnikai termékeinkkel és kapcsolódó szolgáltatásainkkal Magyarország teljes területén jelen vagyunk.

Gyakori kérdések és válaszok: sok-sok kérdést megválaszoltunk már érdeklődőinknek és megrendelőinknek. Ha nem találna ezen az oldalon választ az Ön kérdésére, akkor keressen elérhetőségeink valamelyikén, állunk rendelkezésére.  Bo-Jász Redőny, Árnyékolástechnika, Budapesten és országos munkákkal.