Könyökkaros napellenző

Bo-Jász Kft. Árnyékolástechnika
1165 Budapest Zsemlékes u 25 II. kapu
H-P 08:00-17:00, ebédszünet 12:00-13:00 
+36 30 205-9900 és +36 30 457-1374

Könyökkaros napellenző a terasz felett

Könyökkaros napellenző

A könyökkaros napellenző jellemzői

A könyökkaros - tokozat nélküli - napellenzőket szívesen alkalmazzák erkélyek, loggiák, verandák, előterek árnyékolására. A féltokozott, illetve tokozott könyökkaros napellenzők kiválóan illeszkednek szarufára, terasz alá, illetve a különböző homlokzatokra is. Behúzott állapotban egy félig vagy teljesen zárt fémtokban helyezkedik el, így sem a szövet, sem a tartószerkezet nem károsodik az időjárás viszontagságaira. Rendkívül könnyű a kezelhetősége. A szövet- és színválaszték sokszínűsége lehetővé teszi a képzeletek szárnyalását. Így akár szövetét reklámfelületként is használhatja.

A könyökkaros napellenző működtetése

A napellenzők automatizálása biztosítja a komfortot otthonában. A motoros napellenzők szél- és fényérzékelővel vannak ellátva, így könnyebben ellenállnak az időjárás viszontagságainak. A motorizáció lehet vezetékes - fali kapcsolós -, vagy rádiós - távirányítós kivitelben. A motor nem foglal el külön nagy helyet a falán. Könyökkaros napellenzőjét választhatja akár kézi működtetéssel is. 

CsatolmányMéret
PDF icon napellenzo_szinminta.pdf992.3 KB

Termékhez kapcsolódó referenciák

Garancia

Szolgáltatásaink és termékeink minőségéért 2 év teljes körű garanciát vállalunk!
A használattal, tisztítással, karbantartással kapcsolatos tudnivalókról a Bo-Jász árnyékolástechnikai szolgáltatásokhoz és termékeinhez kapcsolódó garanciánál írtunk.

Árnyékolástechnikai termékeinkkel és kapcsolódó szolgáltatásainkkal Magyarország teljes területén jelen vagyunk.

Gyakori kérdések és válaszok: sok-sok kérdést megválaszoltunk már érdeklődőinknek és megrendelőinknek. Ha nem találna ezen az oldalon választ az Ön kérdésére, akkor keressen elérhetőségeink valamelyikén, állunk rendelkezésére.  Bo-Jász Redőny, Árnyékolástechnika, Budapesten és országos munkákkal.