Térelválasztó

Bo-Jász Kft. Árnyékolástechnika
1165 Budapest Zsemlékes u 25 II. kapu
H-P 08:00-17:00, ebédszünet 12:00-13:00 
+36 30 205-9900 és +36 30 457-1374

Termékkategória: 
Térelválasztó

A térelválasztó fontos funkciót tölt be lakásunkban, házunkban, teraszunkon vagy kertünkben. Megjelenésével erősen befolyásolja az összképet, a látványt. Összességében illeszkednie kell a környezetéhez, színben és formában. Miközben elválaszt, össze is köthet. Átlátszó, áttetsző és átláthatatlan, ...

Milyen térelválasztóra lenne szüksége, milyet szeretne?

Ha már felmerült az igény a terek elválasztására, akkor vegye sorra az igényeit és elvárásait:

  • Kültérre vagy beltérre szeretné?
  • Átlátszatlant, azaz betekintés ellen védő térelválasztót vagy olyat amely valamelyest engedi a belátást?
  • Milyen anyagból álmodta meg ezt az elválasztót? Milyen stílust vagy hangulatot szeretne kelteni? ...természetes anyagból, télen-nyáron használhatót, vidám és színes látványt, ...
  • Színe?
  • ...

Amint összegyűjtötte igényét, megmérte a kívánt térelválasztó méreteit, úgy keressen bennünket elérhetőségeinken, kérjen ajánlatot.

Segítünk megtalálni a legjobb megoldást. Egyedi árajánlatot adunk egyeztetést követően. Nekünk fontos az Ön megelégedettsége.

Termékhez kapcsolódó referenciák

Garancia

Szolgáltatásaink és termékeink minőségéért 2 év teljes körű garanciát vállalunk!
A használattal, tisztítással, karbantartással kapcsolatos tudnivalókról a Bo-Jász árnyékolástechnikai szolgáltatásokhoz és termékeinhez kapcsolódó garanciánál írtunk.

Árnyékolástechnikai termékeinkkel és kapcsolódó szolgáltatásainkkal Magyarország teljes területén jelen vagyunk.

Gyakori kérdések és válaszok: sok-sok kérdést megválaszoltunk már érdeklődőinknek és megrendelőinknek. Ha nem találna ezen az oldalon választ az Ön kérdésére, akkor keressen elérhetőségeink valamelyikén, állunk rendelkezésére.  Bo-Jász Redőny, Árnyékolástechnika, Budapesten és országos munkákkal.