Roka redőnyszekrény

Bo-Jász Kft. Árnyékolástechnika
1165 Budapest Zsemlékes u 25 II. kapu
H-P 08:00-17:00, ebédszünet 12:00-13:00 
+36 30 205-9900 és +36 30 457-1374

Termékkategória: 

A Roka Lith extrudált, egy darabból álló kerámia alapú redőnyszekrény, mely statikusan önhordó, belül elhelyezkedő polystyrol-ból előállított hőszigetelő ékkel rendelkező tok.
A kerámia ökológiai építőelemként már több ezer éve elterjedt. E termék előnyeit egyesítve a legmodernebb szigetelőrendszerekkel született meg a Roka Lith kerámia alapú redőnyszekrény. Egy darabból extrudálva akár 276 cm hosszúságban.
Ez a redőnyszekrény típus is megfelel a hő- és zajvédelem követelményeinek.

PLATINUM
A hagyományos redőnyszekrény rendszerekkel szemben a PLATINUM sorozat termékei önhordó építőelemek, melyek a beépítést követően nem igényelnek plusz alátámasztást. Ez időt es ezzel együtt költséget takarít meg. A gyakorlatban ez annyit jelent, hogy a PLATINUM sorozat redőnyszekrényei sokkal jobb stabilitási értékeket mutatnak, mint elődeik, és 2,00 méter belső ablakméretig már alátámasztás sem szükséges.
A PLATINUM a bevált redőnyszekrény rendszerek klasszikus elemeit ötvözi a modern építészet igényeivel. A beépítés a nyers építési fázisban történik, mellyel elkerülhetővé válik a költséges utólag történő beszerelés.

CsatolmányMéret
PDF icon kft_roka_tok.pdf643.43 KB

Garancia

Szolgáltatásaink és termékeink minőségéért 2 év teljes körű garanciát vállalunk!
A használattal, tisztítással, karbantartással kapcsolatos tudnivalókról a Bo-Jász árnyékolástechnikai szolgáltatásokhoz és termékeinhez kapcsolódó garanciánál írtunk.

Árnyékolástechnikai termékeinkkel és kapcsolódó szolgáltatásainkkal Magyarország teljes területén jelen vagyunk.

Gyakori kérdések és válaszok: sok-sok kérdést megválaszoltunk már érdeklődőinknek és megrendelőinknek. Ha nem találna ezen az oldalon választ az Ön kérdésére, akkor keressen elérhetőségeink valamelyikén, állunk rendelkezésére.  Bo-Jász Redőny, Árnyékolástechnika, Budapesten és országos munkákkal.