Szúnyogháló

Szúnyogháló ajtóra, ablakra, a Bo-Jász Kft széles kínálatából

A szúnyogháló kifogástalanul kizárja a nem kívánt szúnyogokat, bogarakat. Útját állja a pornak és szálló leveleknek, szöszöknek, ám a friss levegőt beengedi.

Nem tudja még mi és hogyan is lenne jó Önnek?

Hívjon bennünket, kérjen ajánlatot akkor is, ha még nem tudja mire van szüksége a fenti problémákra. Ha üzenetet küld a jobboldali Termék érdeklődés űrlappal, felvesszük Önnel a kapcsolatot és megbeszéljük. A helyhez és az adottságokhoz leginkább alkalmazkodó-, Önnek legkényelmesebb megoldást ajánljuk.

A szúnyogháló típusai:

Szúnyogháló jellemzők

Szúnyogháló akár utólag is beszerelhető

A szúnyogháló napjainkban fontos szerepet játszik, főleg nyáron, amikor igényeljük a friss levegőt, ugyanakkor ezt rovarmentesen tennénk. Ekkor a legjobb megoldás egy szúnyogháló beszerelése. Ezt bármikor meg lehet tenni, akár már meglévő redőnytokba is.

A szúnyogháló sokszínűsége

Természetesen nem mindenkinek ugyanaz az igénye. A hálók sokoldalúsága szerint kiválaszthatjuk a legoptimálisabb megoldást. Legyen az szakadás gátló, ha esetleg van egy háziállatunk, legyen az pollenvédelmi, ha esetleg a családban vannak allergiásak, akkor sem kell a tüsszögéstől szenvedni. Természetesen ezek a hálók magas átláthatóságot biztosítanak. És akár berúgásgátlóval is el lehet őket látni alul, ha valaki esetleg szabadkéz híján a lábával próbálja kinyitni az ajtót.