Roka redőnyszekrény

A Roka Lith extrudált, egy darabból álló kerámia alapú redőnyszekrény, mely statikusan önhordó, belül elhelyezkedő polystyrol-ból előállított hőszigetelő ékkel rendelkező tok.
A kerámia ökológiai építőelemként már több ezer éve elterjedt. E termék előnyeit egyesítve a legmodernebb szigetelőrendszerekkel született meg a Roka Lith kerámia alapú redőnyszekrény. Egy darabból extrudálva akár 276 cm hosszúságban.
Ez a redőnyszekrény típus is megfelel a hő- és zajvédelem követelményeinek.

PLATINUM
A hagyományos redőnyszekrény rendszerekkel szemben a PLATINUM sorozat termékei önhordó építőelemek, melyek a beépítést követően nem igényelnek plusz alátámasztást. Ez időt es ezzel együtt költséget takarít meg. A gyakorlatban ez annyit jelent, hogy a PLATINUM sorozat redőnyszekrényei sokkal jobb stabilitási értékeket mutatnak, mint elődeik, és 2,00 méter belső ablakméretig már alátámasztás sem szükséges.
A PLATINUM a bevált redőnyszekrény rendszerek klasszikus elemeit ötvözi a modern építészet igényeivel. A beépítés a nyers építési fázisban történik, mellyel elkerülhetővé válik a költséges utólag történő beszerelés.

CsatolmányMéret
PDF icon kft_roka_tok.pdf643.43 KB