Galériák

Veranda árnyékolás

A Veranda árnyékoló hasznos és divatos megoldás családi házak teraszteteinek , ipari tetők felülvilágítok  télikertek üvegfelületeinek és egyéb üvegszerkezeteknek az árnyékolására. Erős szerkezete extrudált tok és lefutó sínekkel rendelkezik. Robusztus szerkezeti felépítésének köszönhetően alkalmas nagyobb üvegfelületek vagy nyitott teraszok árnyékolására is. Többféle igényeknek megfelelve kiválóan egyesíti a külső árnyékolókkal szemben támasztott Követelményeket. Különböző napháló és ponyva típusai jól igazíthatóak a megrendelő igényeihez.

Szalagfüggöny

A szalagfüggöny egy dekoratív beltéri árnyékoló. Elegáns, egyaránt alkalmas irodák, közintézmények ablakainak fedésére, de meghitt családi otthonok belső árnyékolására is kiváló. A szalagfüggönyt akár térelválasztónak is használhatjuk

Kertkapu

Válasszon minket, akkor is ha  kertkaput szeretne vagy a meglévő szerkezetet szeretné motorizálni!

Garázskapu

Garázskaput szeretne? Nálunk biztosan megtalálja azt, amit szeretne.

Polikarbonát tető és előtető

Ha erkélyünket vagy teraszunkat szeretnénk jobban hasznosítani, gondoskodnunk kell az eső, a hó és a szél elleni védelemről. Ebben az esetben kiváló választás lehet a polikarbonát tető.

 

Napháló

napháló ideális kültéri árnyékoló, hisz védelmet nyújt a túlzott napfény ellen, de a lukacsos textílián keresztül biztosítható a természetes megvilágítás, a szellőzés és a környezettel való közvetlen kapcsolat is.

Ziptex

ZipTex egy olyan árnyékoló, amely számos optikai és funkcionális előnnyel rendelkezik. Egy kicsi, szinte észrevehetetlen rendszer, amely egyszerűen legördül, amikor szüksége van a nap, illetve rovarok elleni védelemre.

Napvitorla

Szép, elegegáns árnyékolástechnikai megoldás a napvitorla. 

Oldalak